Lisi Numera Telefoni a Aferika i Saute

Lisi Numera Telefoni a Aferika i Saute o lo'o iai ta'ita'i telefoni fa'atuatuaina mai i Aferika i Saute. Last Database o loʻo ofoina atu nei taʻiala i se tau maualalo. E pei o lea, e mafai ona e faʻaogaina fesoʻotaʻiga mai la matou lisi e faʻatautaia lau maketi vave. Matou te folafola atu e tuʻuina atu ia te oe le lisi sili e aoga i pene uma e te faʻaaluina. O le mea moni, o loʻo i ai la matou 'au faʻapolofesa e aoina faʻamaumauga mai punaoa faʻalagolago. E le gata i lea, e fa'amaonia pea e le 'au ia feso'ota'iga a'o le'i fa'aopoopoina i le lisi. O lea la, e mafai ona e mautinoa le lelei o faʻamatalaga. Matou te faia ni toe iloiloga i luga o le Lisi Numera Telefoni a Aferika i Saute e aveese ai soʻo se numera e le o faʻaaogaina. O lea la, e mafai ona e faʻatau la matou lisi i aso nei e maua atili ai faʻatau ma tupe maua mo lau pisinisi.

O numera telefoni o se tasi lea o elemene sili ona taua o le telemarketing. E pei o lea, o se lisi sa'o e mafai ona fesoasoani ia te oe ia mautinoa o au faʻalauiloa uma e oʻo atu i tagata saʻo. I le isi itu, o se lisi sese e mafai ona faʻaumatia lou taimi e ala i le faia o oe e tuli le taʻitaʻiga sese. O le mea lea, o le filifiliga sili o le faʻatau lea o le lisi mai se kamupani faʻalagolago e pei o le Last Database. Matou te tuuto atu e tuʻuina atu ia te oe taʻiala sili ona lelei mo le taua o au tupe. E le gata i lea, o loʻo ia i matou le poto masani ma le taʻuleleia e lagolago ai a matou tagi. O lea, faʻatau la matou Lisi Numera Telefoni a Aferika i Saute i aso nei ma siitia le ROI o lau pisinisi.

14 Miliona
Aofaiga o Faamaumauga

Aferika i Saute Numera Fa'amatalaga Fa'amatalaga

South Africa Mobile Number Database o se tasi lea o punaoa sili mo le telemarketing i le maketi maketi. Telemarketing o se tasi lea o faiga sili ona aoga o maketi. E pei o lea, e mafai ona fesoasoani i pisinisi ia maua ni tupe maua fou i se taimi puupuu. E i ai ituaiga uma o maketi e mafai ona faia i la matou lisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e valaʻau malulu i fesoʻotaʻiga i luga o le lisi e faʻailoa ia i latou e uiga i au ofo fou ma fefaʻatauaiga. E fa'apena fo'i, e mafai ona e fa'aogaina SMS tele e fa'asalalau uma au fa'atauga ma ofo fa'alauiloa e fa'atosina ai tagata fa'atau. E le gata i lea, e mafai foi ona e maua ni ta'ita'i fou i telefoni fa'aautomatika. O le mea lea, o la matou Lisi Numera Telefoni a Aferika i Saute e mafai ona fesoasoani i lau maketi e oʻo atu i tagata saʻo.

Fa'atau Fa'amatalaga Numera Telefoni a Aferika i Saute

Last Database o loʻo ofoina atu taʻiala sili i Aferika i Saute i se tau maualalo. O le mea moni, e mafai ona e siiina se faʻataʻitaʻiga e leai se totogi e siaki ai le lelei o la matou lisi aʻo leʻi faʻatau. E le gata i lea, e mafai ona e sii maia la matou lisi i soʻo se faatulagaga e aofia ai le Excel ma le CSV. O le mea lea, e mafai ona e tuʻufaʻatasia saʻo le lisi i totonu o lau polokalama CRM pe a uma ona sii mai. I le aotelega, e le mafai ona e mauaina se tau sili atu nai lo lenei. O lea, faʻatau la matou lisi i aso nei e ave lau pisinisi i luga o se ala o le alualu i luma. 

14 Miliona Paketi

Numera Telefoni Aofa'i: 14 Miliona

Price: $ 14,000

5 Miliona Paketi

Numera Telefoni Aofa'i: 5 Miliona

Price: $ 7,500

3 Miliona Paketi

Numera Telefoni Aofa'i: 3 Miliona

Price: $ 4,000

1 Miliona Paketi

Numera Telefoni Aofa'i: 1 Miliona

Price: $ 1,500

500K Paketi

Numera Telefoni Aofa'i: 500,000

Price: $ 1,000

100K Paketi

Numera Telefoni Aofa'i: 100,000

Price: $ 350

Fai Poloaiga mo Paketi Fa'ata'ita'iga

Lisi Aofaiga: 10,000

Price: $ 150

Afelika i Saute Lisi Numera Feavea'i E aofia ai

Faiga Faila:
Lisi Numera Telefoni a Aferika i Saute
TA'ITA'I FESILI